Plaça del Mercat Central s/n, 08201 – Sabadell

93 726 19 68 (Telèfon i WhatsApp)

0,00 0 items

No hi ha productes a la cistella.

Entrega i devolucions

COST DEL TRANSPORT
El cost dels enviaments no està inclòs en el preu dels Productes. En el moment d'adquisició del Producte, l'Usuari serà informat del cost exacte d'enviament. Tingueu en compte que si l'import de la comanda supera els 60 euros inclós d'IVA, el transport serà GRATUÏT. Per comandes inferiors a 60€ amb un mínim de 20€ el cost serà de 2,95€ per la població de Sabadell i 4,95€ per les poblacions de Bellaterra i Sant Quirze del Vallés. Per les comandes que són exclusivament de fruita seca torrada i crua el enviaments són a tota Espanya. Per les comandes de producte fresc (fruita, verdura i làctics) la nostra botiga online només pot realitzar enviaments als a Sabadell, Sant Quirze del vallés i Bellaterra. Per altres poblacions consultar a info@roserclapes.com

TEMPS DE LLIURAMENT
Per a comandes amb producte Frescs (Fruita, verdura i làctics) a les poblacions de Sabadell, Sant Quirze del Vallés i Bellaterra, els lliuraments es faran en 24hores. Per lliuraments de comandes a la resta del estat Espanya i durant dies laborables; Les comandes rebudes de dilluns a dijous abans de les 12:00 hores es lliuraran en aproximadament 48 hores.

Les comandes rebudes de dijous a diumenge, s'enviaran el dilluns, per tant, el lliurament serà efectiva entre dimarts i dimecres.

PROCEDIMENT I FORMA DE PAGAMENT
En el termini màxim de vint (24) hores, ROSER CLAPÉS enviarà un correu electrònic a l’Usuari, confirmant-li la compra. Aquest correu electrònic assignarà un codi de referència de la compra, i detallarà les característiques del producte, el seu preu, les despeses d’enviament i les dades de les diferents opcions per efectuar el pagament dels Productes a ROSER CLAPÉS.

ROSER CLAPÉS arxivarà els documents electrònics en què es formalitzi la compra, remetent una còpia a l’Usuari. La documentació es realitzarà en la llengua espanyola i / o catalana.

FORMA DE PAGAMENT
Amb Targeta de crédit o débit mitjançant el TPV virtual de la botiga o en efectiu a targeta al recollir la comanda al Mercat Central de Sabadell.

TPV VIRTUAL
L’avantatge del TPV Virtual és que és una web segura que processa la transacció de pagament amb targeta de crèdit. Quan el client de la botiga virtual va a realitzar el pagament de producte comprat, es connecta al TPV Virtual del Banc Sabadell que realitza on-line l’operació, sol·licitant autorització al banc emissor de la targeta. Un cop finalitzada la transacció, el TPV Virtual informa tant al comprador com al comerç del resultat i retorna el control a la botiga virtual. Quan es paga a través del TPV Virtual, les dades de la targeta de crèdit del comprador només són coneguts per l’entitat bancària. A més, la comunicació entre l’ordinador del comprador i el TPV Virtual es protegeix, xifrant les dades amb el protocol de seguretat SSL o amb el protocol SET, segons l’opció de pagament escollida, garantint d’aquesta manera la confidencialitat i integritat de les dades.

POLÍTICA DE DEVOLUCIONS
L’usuari té dret a desistir de la compra o a sol·licitar un canvi a causa de la recepció de producte defectuós.

DRET DE DESISTIMENT
L’usuari té un dret de desistiment pel qual podrà posar-se en contacte amb ROSER CLAPÉS a través del correu electrònic a la següent adreça: info@roserclapes.com i desistir de la compra en un termini no superior a cinc (1) dies hàbils, comptats a partir de la recepció del Producte. El Producte s’haurà d’enviar juntament amb el full de devolució degudament emplenada i una còpia de l’albarà de lliurament o de la factura, degudament emplenada, corrent a càrrec del client el cost directe de devolució del Producte. Aquesta devolució es farà de conformitat amb les instruccions que ROSER CLAPÉS indiqui a l’Usuari en contestació a la seva notificació de l’exercici de desistiment. L’Usuari haurà de tornar el Producte en el termini màxim de dos (2) dies des que ROSER CLAPÉS li indiqui la forma de devolució.

Devolució de l’import pagat: el desistiment comporta la devolució de l’import pagat. Per a això, el client haurà d’indicar en el full de devolució el número i el titular de la targeta de crèdit a la qual ROSER CLAPÉS haurà d’efectuar l’abonament. Un cop el producte en el nostre magatzem i passades les pertinents comprovacions s’efectuarà la devolució o bé del producte o del capital pagat. El termini per a aquest abonament serà l’establert en la Llei.

Excepcions. No es pot exercir el dret de desistiment quan el Producte no es retorni en el seu embalatge original i quan el Producte no estigui en perfecte estat.

PRODUCTE DEFECTUÓS
Si el producte lliurat presenta algun defecte, el client haurà de notificar-ho a ROSER CLAPÉS en el termini màxim de 24 hores, perquè el producte sigui substituït de manera immediata per un altre igual. Les despeses de recollida i del nou enviament del producte aniran a càrrec de ROSER CLAPÉS.

SERVEI D’ATENCIÓ AL CLIENT
Per a qualsevol incidència, reclamació o exercici dels seus drets, l’Usuari podrà enviar un correu electrònic a l’adreça: info@roserclapes.com o trucar al 93 726 19 68.

LLEI APLICABLE I FUR
Les presents condicions generals es regeixen per la legislació espanyola. Qualsevol controvèrsia sorgida de la interpretació o execució que poguessin sorgir en relació amb la validesa, interpretació, compliment o resolució del present contracte se sotmetrà a la Jurisdicció i Competència dels Jutjats i Tribunals de Barcelona, ​​amb renúncia al fur que pogués correspondre a l’Usuari, sempre que la legislació aplicable així ho permeti.